Lessen PiYoChi aan 2e jaars studenten Psychomotorische Therapie

Enige tijd geleden is Leonie gevraagd of ze twee lessen PiYoChi (pilates in het water) wilde geven aan een 2e jaars klas Psychomotorische Therapie & Bewegingsagogie aan de CALO van het Windesheim te Zwolle. Na het geven van de eerste twee lessen hebben er nog twee lessen plaats gevonden aan twee andere 2e jaars klassen Psychomotorische Therapie.

De eerste twee lessen hebben plaatsgevonden op woensdag 2 december 2015. De laatste twee lessen hebben plaatsgevonden op dinsdag 5 januari 2016.

De lessen bestonden uit voorbeelden die gegeven worden in de groepsles die Leonie aanbiedt op de dinsdagavond om 20:30 voor de stichting On Campus in Zwolle. Studenten kregen hierbij inzicht in de soort activiteiten binnen de Ai Chi, Pilates, Yoga en diverse ontspanningsmethodieken die worden aangeboden.

Doelgroepen waarbinnen deze les worden aangeboden zijn:
– Als groepsles voor alle ge├»nteresseerden
– Voor mensen met rugklachten
– Mensen met knieklachten
– Mensen met andere klachten zoals vermoeidheid en fibromyalgie
– Ter ontspanning
– Mensen met stress gerelateerde klachten

PiYoChi BeConnekt Calo Windesheim PMT

Voor meer informatie over deze groepsles kunt u contact met Leonie opnemen via 06-10365361 of via leonie@beconnekt.nl